Retreat – Ouder & Kindweek

met Bas en Durk

Wanneer we terugdenken aan onze kindertijd, zullen we ons de woorden van onze vader of moeder niet herinneren, maar onze gedeelde ervaringen.

Verbind je midden in de natuur, ver van de stress van het dagelijks leven. Met de wildernis en met elkaar. Een waardevolle ervaring met minimale middelen en maximale aandacht. Om samen met je kind de bezieling en de magie van het leven te ervaren.

Verblijf op een krachtplek in de bergen van Noord Portugal, vlakbij het natuurpark Peneda-Gerês. Geniet van het ruige landschap, de wilde paarden en avontuurlijke rivierwandelingen langs klaterende watervallen.

Een survivalweek, niet om te leren overleven, maar om het leven in al zijn volheid te ervaren met de natuur als krachtbron. Het ervaren van synchroniciteit door alertheid en aandacht, erop kunnen vertrouwen dat alles mogelijk is. Deel je dankbaarheid en voel je verbonden met de creatieve kracht van het universum.

We koken samen gezonde vegetarische maaltijden, gaan avontuurlijke natuurervaringen beleven en je kunt coaching gesprekken hebben met Bas en Durk, die deze week begeleiden.

Inbegrepen in deze retreat zijn:

  • Sharing Nature games
  • Een dag lang samen een Medicine walk maken
  • Sharing circles waarin we onze ervaringen kunnen delen
  • individuele coachingsessies met Bas of Durk
  • Krachtvoorwerpen verzamelen en een leren buideltje maken
  • 3 vegetarische maaltijden per dag
  • Healthy pizza’s uit de houtgestookte oven en party met disco door DJ P!ER

Aantal deelnemers: min. 6 max 12
Voor: 1 ouder met 1 kind, minimumleeftijd: 8 jaar

De retreat gaat plaats vinden in Nederland en het zuiden van Spanje. Datum en lokatie zijn nog in process. Wil je meer weten of op de hoogte geworden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf ons op info@walkinbeauty.nl

I absolutely recommend THIS! Me and my family had the pleasure to meet Durk with his family for several occasions in Portugal. Every time, we had such a deep connection with each other and with the place, carefully and mindfully tended by this inspiring family.
A great example about simple, connected, conscious and respectful way of living.

Raquel JesusCoach at Raqueljesus-coaching.com

Als je hoe dan ook de mogelijkheid hebt om erbij te zijn… Doen! Echt. Het allergrootste cadeau voor jezelf en je kinderen. Onvergetelijk.

Céline Mulleryogadocente