Sharing Nature Walk

met Durk

Spelvormen voor natuurbewustzijn

Directe natuurervaringen voor ouders en kinderen, families en groepen. De dynamische en ervaringsgerichte spelvormen en activiteiten prikkelen de nieuwsgierigheid en maken enthousiast. We gaan wandelen, rennen, observeren en ontdekken. De wandeling helpt het denken tot rust te brengen en het hart af te stemmen op de schoonheid van de natuur. Ervaar de overvloed die er is in de natuur, als je heel aandachtig kijkt, luistert, voelt en proeft. Voel je verbonden met elkaar door aandacht, creativiteit en het delen van je ervaringen. De spelvormen van Sharing nature zijn geschikt om met kinderen en volwassenen te doen. Ga mee op pad, en beleef een avontuur voor de zintuigen!

Sharing Nature® is ontwikkeld door Joseph Cornell, een natuur pedagoog, die ontdekte hoe je door spel, vreugde en sereniteit, de verbinding met de natuurlijke wereld kunt ervaren. Kijk voor meer informatie op sharingnature.nl

De experience vindt plaats op natuurlijke plakken in Friesland en in het bos bij Bergen aan Zee in Noord Holland. 

Voor meer informatie en voor data kun je ons mailen: info@walkinbeauty.nl

 

Met Durk hebben wij een mooie reis gemaakt door het bos. Aan de start kwam er al een eekhoorntje langs om ons te vertellen dat we lekker mochten gaan spelen. En dat hebben we gedaan! Door middel van verschillende spellen kwam het bos echt bij me binnen. Ik heb het met al mijn zintuigen kunnen ervaren en Durk weet dit op een hele ontspannen, meditatieve manier te begeleiden. Het was een mooie afwisseling van spel, ontdekking, stilte en inspirerende verhalen. Na afloop voelden we ons enorm verbonden met elkaar en met het bos. Nogmaals bedankt voor de mooie middag!
Astrid Daemen
Met veel dank aan Stichting Dikgroen voor hun bijdrage in de vorm van een subsidie om Sharing Nature activiteiten te ondersteunen.