Over ons

Na 15 jaar als vormgevers en beeldend kunstenaars gewerkt te hebben, werden we tijdens een reis door Portugal, diep geraakt door de aardse, natuurlijke omgeving en de kalme manier van leven. In 2012 pakten we onze yurts in en verhuisden we met onze zoons van Nederland naar de Algarve en bouwden we een ecoproject op in een prachtige groene vallei. Families en vrijwilligers van over de hele wereld kwamen ons bezoeken.

Klik hier voor het artikel over ons in de Happinez

Klik hier voor het artikel over ons in het tijdschrift: The Weekender

In de zomer van 2018 vonden we een krachtplek in de bergen in het noorden van Portugal. In de buurt van de natuurlijke warme bronnen in het schitterende natuurpark Peneda-Gerês. Hier hebben we ons  project True Nature Experiences neer kunnen zetten.

Klik hier voor een filmpje over ons project in Portugal

Nu zijn we opnieuw op avontuur. Rose en haar familie co-creëren in het zuiden van Spanje een True Nature retreat centre. Hier in Friesland bouwen wij aan True Nature Experiences. Waar de stilte hoorbaar is en de kracht van de natuur voelbaar.

Klik hier voor het artikel over Slow Living in de Leeuwarder Courant

Durk

Durk Kramer: “In de zomer van 2018 kon ik mijn droom verwezenlijken om een pelgrimstocht te maken. Met ezel Tiago, 700 kilometer te voet van het zuiden naar het noorden van Portugal. Een geweldig avontuur waarbij ik inspiratie, synchroniciteit en verwondering ervaren heb.

Door te wandelen en te vertragen, kan ik steeds meer mijn intuïtie volgen en voel ik mij geleid door de wonderbaarlijke kracht van het bestaan.

Ik houd van het werken met mensen van alle leeftijden, in het bijzonder met ouders en kinderen. Ik werk als coach ook op de Zijn-plek. Ik heb een passie voor veranderingsprocessen waar in mensen zich bewust kunnen worden van hun ware natuur.

Ik heb mijn opleiding tot natuurcoach gevolgd bij Innersteps. Als natuurcoach maak ik gebruik van verschillende tools als mindfulnes, non-dualiteit en systemisch werk.

Daarnaast volg ik de training tot Kindertolk volgens de Present Child methode bij Janita Venema.”

In ons True Nature Experiences-project bied ik aan:

  • Natuurcoaching sessies
  • Mindful Medicine Walk
  • Sharing Nature Walks
  • Inspiratiedagen

Ykje

Ykje Kramer: “Sinds ruim 15 jaar verdiep ik me in holistische gezondheid, bewust ouderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Ik deel graag mijn kennis over gezonde voeding en het gebruik van voeding als medicijn. Ik ben gefascineerd door de relatie tussen gezonde voeding, emotioneel welzijn en spiritualiteit. Ik hou van het ontdekken en verzamelen van wilde kruiden, omdat zij hun optimale plaats om te groeien zelf uitzoeken. De natuur heeft haar perfecte ordening en zorgt voor ons.

Voeding voor de ziel is voor mij Atma Janzu; warm water meditatie. Deze sessies zijn voor mij een diep ontroerende ervaring waarbij het water je draagt en uitnodigt tot overgave aan het moment. Ik geniet van de zachte, liefdevolle verbinding, de creativiteit en aanwezigheid die we in een sessie kunnen ervaren.

Daarnaast vind ik het geweldig als ik ouders op weg kan helpen om bewuste keuzes te maken rond geboorte, zwangerschap en leven en leren met kinderen. Zodat kinderen en ouders zich steeds meer onbelast kunnen ontwikkelen.”

In ons True Nature Experiences-project bied ik aan:

  • Atma Janzu sessies
  • Inspiratiegesprekken zelfvoorzienend leven
  • Ouder coaching
  • Healing Foods inspiratie dagen

Rose

Rose: “Als Alexander-techniek docent en coach hou ik van het werken met mensen die zich met hun innerlijke potentieel willen verbinden.

Ik ben opgegroeid aan de rand van het Allgäu gebergte in het zuiden van Duitsland. Vanuit daar trok ik de wereld in. Toen ik met mijn man en onze 4 kinderen, 2 jaar in Brazilië woonde, voelde ik mij voor het eerst diep verbonden met Moeder Aarde. Het water is mijn favoriete element, hierin kan ik mij licht en vrij voelen. Ik zie het leven als een uitnodiging, al het overbodige los te laten, om dichter bij mijn ware zelf te komen.

De liefdevolle en heldere aanwezigheid van Rebeca en Mauricio Wild hebben me tot een non-directieve levenshouding geïnspireerd. Gedurende een aantal jaren heb ik cursussen gevolgd, terwijl ik praktische ervaring opdeed in een vernieuwende school. Het resulterende beeld van de mensheid is voor mij de basis, waarop kinderen en volwassenen zich in vrijheid kunnen ontvouwen.”

In ons True Nature Experiences-project bied ik aan:

  • Alexander-Techniek lessen
  • Coaching: Mit Kindern Sein en Energie arbeit