Natuurcoaching sessie

met Durk

Who am I?

Soms komt er een moment in je leven komt waarop je jezelf afvraagt: ‘wie ben ik nu eigenlijk?’ Of : ‘doe ik de dingen die ik graag zou willen doen?’ Leef ik het leven dat ik mijzelf wens?

Geen eenvoudige vragen, omdat we als kind allerlei waarden, normen en overtuigingen hebben meegekregen over het leven en over onszelf. Deze overtuigingen zijn veelal bepalend voor ons gedrag, de keuzes die je maakt en dus het leven dat je leidt. Maar kloppen die overtuigingen over jezelf wel? Wie zou je zijn zonder die gedachten die je hebt over jezelf? En wat blijft er over als je alles weg laat wat je denkt dat anderen juist en belangrijk vinden?

Stilte en natuur: de perfecte combinatie om diep tot jezelf te komen

Wandelen maakt dat je kunt vertragen. In de ruimte die zo ontstaat verbind je je met je lijf, je adem en met de plek waar je bent. In de natuur coaching sessie gaan we op zoek naar de kern van waar je op dit moment tegenaan loopt in je leven. Samen kijken we naar wat de natuur je spiegelt. Hoe je je kunt ontspannen in de realiteit van het moment. Hoe je veranderingen in gang kunt zetten. Zodat je contact kunt maken met je ware natuur en met je unieke missie.

Mijn opleiding tot natuurcoach heb ik gevolgd bij Innersteps. Ik werk daarnaast met de grondbeginselen van P.R.I. (Past Reality Integration), systemisch werk en Non-dualiteit. Methodes die helpen om duidelijk te maken waar de kern van de uitdaging ligt en van daaruit verder te werken aan inzicht.

Waar

We maken een wandeling van anderhalf uur in het betoverend mooie Rijsterbos in Gaasterland in het zuidwesten van Friesland. Of in het bos en de duinen bij Bergen aan Zee. Na je boeking ontvang je een gedetailleerde routebeschrijving.

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek op: 06 57334279. Mailen kan naar: durk@walkinbeauty.nl

Ervaringen met een natuurcoaching traject of sessie:

‘Durk stelde de juiste vragen op de juiste momenten. Door veel rust in te bouwen en te laten voelen kwamen er vanzelf veel emoties los bij mij. Hij gaf mij het vertrouwen dat deze emoties er mogen zijn. Door mij te spiegelen met de natuur kwamen inzichten vanzelf. Weinig woorden zijn nodig om deze sessies te doen slagen. Ik denk dat Durk zijn kracht hier ook in zit. Hij voelt mensen goed aan en weet ze op de juiste momenten te spiegelen met de natuur.

Ik beveel het traject aan bij mensen die veel in angst leven en die niet durven te leven. Leren loslaten en te genieten van de kleine dingen in het leven. Er is niet veel nodig om echt te leren leven en te kunnen genieten.

Ik ben bewuster gaan kijken en gaan voelen naar de natuur om mij heen. Dat geeft vertrouwen en rust. Ontzettend bedankt voor dit mooie waardevolle natuurcoaching traject!’

Mirjam

Een natuurcoaching sessie met Durk is bijzonder en waardevol. Hij is oprecht aanwezig. Hij luistert, wacht, ontvangt en geeft. Je voelt zijn compassie en verbinding. Durk laat je met andere ogen naar de wereld kijken en wijst je op tekens in de natuur, die antwoord geven op grote vragen. Durk is intuïtief, geduldig, geaard, liefdevol en heeft een wijsheid die niet uit boeken komt, maar van binnenuit. Ik voelde me veilig en vertrouwde Durk volledig om alles te voelen en te benoemen; vreugde, verdriet, boosheid, schaamte, liefde, gevoel en dromen. Zo ontstaat er lucht en ruimte. In mijn lijf, in mijn hart en in mijn hoofd.

De last die ik voelde, is lichter als ik het bos uitloop. Mijn blik is veranderd, hou een beetje meer van mezelf en voel me gesterkt om een nieuw pad in te slaan. Niet alles is verdwenen, maar de nevel is weg. De zon schijnt weer.

Hanneke

‘Ik vond het fijn om buiten te zijn, en de omgevingen speelden zeker een rol bij de ontwikkeling van de gesprekken. De natuur geeft  mij letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte om te bewegen, te ademen, alle zintuigen mee te laten doen, te aarden. Elke sessie heb ik iets mee naar huis kunnen nemen, spiritueel gezien en ook fysiek: elke keer heb ik een aandenken opgeraapt dat me aan de plek en de inzichten kon doen terugdenken.

In de coaching sessies ervaar ik Durk als ongedwongen, ontspannen, relativerend, humorvol en empathisch.

Ik denk dat Durk, samen met de natuurlijke omgeving, bij elk thema kan ondersteunen bij zelfonderzoek, en het vinden van antwoorden.’

Dirk

Wat was de natuurcoaching sessie fijn en integer. Heel mooi!

Naira