Atma Janzu sessie, ontspannen in warm water

met Ykje

Atma Janzu is een vorm van aquatic bodywork en nieuw in Nederland!

In heerlijk warm water word je uitgenodigd om je lichaam en geest te ontspannen. Atma helpt om je energie in balans te brengen en je te verbinden met alles wat stroomt: emoties, gevoelens, verbeelding en intuïtie. De rustige, cyclische bewegingen worden gesynchroniseerd met je ademhaling. Zo kun je spanning in je wervelkolom, gewrichten en spieren loslaten.

warmwater sessie

Atma kan helpen om jezelf te bevrijden van conditioneringen, emotionele blokkades, trauma, angst en stress. Op energetisch niveau helpt Atma om je energiecentra in balans te brengen en kunnen blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Voor iemand met spier- en gewrichtsproblemen werkt een warmwater sessie versoepelend en pijn dempend. Het heeft een positief effect op slapeloosheid en op de spijsvertering.

warmwater sessie

Op zachte en respectvolle wijze word je herinnerd aan het zelfhelende vermogen van je lichaam. Een Atma sessie brengt je naar een wereld van stilte, waar er ruimte en tijd is voor wat er in jou leeft. Na afloop is er ruimte om na te bespreken, om dat wat er het water in beweging is gebracht te integreren.

Voel je welkom en gedragen door de zachte kracht van water

Atma is ook heel geschikt voor zwangere vrouwen. Niet alleen om in de laatste maanden te genieten van de gewichtloosheid en de weldaad van het warme water. Maar ook om je nog meer te verbinden met je kindje en je voor te bereiden op de bevalling.

‘Being inside the warm water and being gently floated, reminds us to the nurturing feeling of being inside the womb. This rebirth process can take us back to our inner Divine connection, and align us with Source energy. It is like a dance, the movements are an invitation to surrender, to float and enjoy the flying sensations…. ATMA is a journey into our deepest Self, our body and its surroundings are merging, becoming one.‘

Je kunt meer informatie vinden op mijn instagram pagina: @atma_janzu.nl

Waar

In Bosch en Duin, vlakbij Utrecht, geef ik 1 op 1 sessies in een fijn privézwembad (35 °C). Je kunt na afloop heerlijk wandelen in de aangrenzende bossen. Je krijgt een routebeschrijving na je boeking.

Wanneer

Op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 11.00 en 16.00. De sessies duren een uur  en vooraf geef ik je een korte uitleg voor we het water in gaan, achteraf is er de mogelijkheid om na te bespreken.

Waarde

105 euro inclusief toegang tot het zwembad

Je kunt een mail of appje sturen, dan maken we samen een afspraak.