Atma Janzu sessie

met Ykje

Atma Janzu is een vorm van aquatic bodywork en nieuw in Nederland!

In heerlijk warm water word je uitgenodigd om je lichaam en geest te ontspannen. Atma helpt om je energie in balans te brengen en je te verbinden met alles wat stroomt: emoties, gevoelens, verbeelding en intuïtie. De rustige cyclische bewegingen worden gesynchroniseerd met je ademhaling. Zo worden je wervelkolom, gewrichten en spieren losgemaakt en blokkades in de energiebanen opgeheven. Voor iemand met spier- en gewrichtsproblemen werkt Atma versoepelend en pijn dempend. Het heeft een positief effect op slapeloosheid en op de spijsvertering. Op zachte en respectvolle wijze word je herinnerd aan het zelfhelende vermogen van je lichaam. Atma brengt je naar een wereld van stilte, waar er ruimte en tijd is voor wat er in jou leeft.

Voel je welkom en gedragen door de kracht van het water.

Atma is ook heel geschikt voor zwangere vrouwen. Niet alleen om in de laatste maanden te genieten van de gewichtloosheid en de weldaad van het warme water. Maar ook om je te verbinden met je kindje en je voor te bereiden op de bevalling.

‘Being inside the warm water and being gently floated, reminds us to the nurturing feeling of being inside the womb. This rebirth process can take us back to our inner Divine connection, and align us with Source energy. It is like a dance, the movements are an invitation to surrender, to float and enjoy the flying sensations…. ATMA is a journey into our deepest Self, our body and its surroundings are merging, becoming one.‘

Waar

In het therapiebad (34 °C) van het Bosbad, op de Bosbaan 30 in Emmeloord.

Wanneer

Op zaterdag of zondag. De sessies duren een uur en zijn tussen 11 en 12 uur of 12.30 en 13.30 uur.

Waarde

85 euro

Je kunt een mail of appje sturen voor het maken van een afspraak.