Natuurcoaching wandeling met een groep

met Durk

Stilte en natuur: de perfecte combinatie om diep tot jezelf te komen

Wandelen maakt dat je kunt vertragen. Uit het hoofd en in de flow  In de ruimte die zo ontstaat verbind je je met je lijf, je adem en met de plek waar je bent. Samen kijken we naar wat de natuur je spiegelt. Hoe je je kunt ontspannen in de realiteit van het moment. Ontdek hoe veranderingen moeiteloos in gang worden gezet. Ervaar heel direct het intuïtieve weten dat die wildernis daarbuiten ook in jou zit. Leer zo te vertrouwen op je ware natuur.

Ervaar de kracht en de heilzame werking van wandelen in de natuur

  • Wandelen verhoogt je weerstand, je wordt minder snel ziek én je herstelt sneller
  • Wandelen heeft een positieve invloed op je stemming en humeur
  • Wandelen is goed voor je mentale weerbaarheid
  • Wandelen ontspant en maakt je hoofd leeg

Mijn opleiding tot natuurcoach heb ik gevolgd bij Innersteps. Ik werk daarnaast met de grondbeginselen van P.R.I. (Past Reality Integration), systemisch werk en Non-dualiteit. Methodes die helpen om duidelijk te maken waar de kern van de uitdaging ligt en van daaruit verder te werken aan inzicht.

Fiel|Bosk

Voor het Bosklab van Arcadia maakte we het community art-project ‘FIEL | BOSK’. Tijdens het Oerol festival in het Hoornse bos op Terschelling. In dit mystieke bos wordt de verbinding tussen mens en natuur tastbaar gemaakt in talloze stillevens. Dit alles om mensen bij hun eigen antwoorden te brengen. Antwoorden op vragen waartoe BOSK ons uitnodigt. Bijvoorbeeld:  ‘Hoe kan ik een goede voorouder zijn?’ Feel | Good, Fiel | Bosk!

Waar

We maken een wandeling van anderhalf uur op het strand van Workum aan het IJsselmeer. Of in Drenthe in het bos, meetingpoint is Camping Buitenland in Nieuw Amsterdam. Na je aanmelding per mail ontvang je een gedetailleerde routebeschrijving. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@walkinbeauty.nl

Wanneer

Datum en bijdrage in overleg.

De foto’s zijn gemaakt in de Betuwe, door Sytske Hoogterp