Mindful Medicine Walk

met Durk

Hier, aan het IJsselmeer, word je uitgenodigd om te vertragen en je te verbinden met de kracht van de natuur.
Al wandelend, vergeet je gemakkelijk de tijd. Omdat de mind niet kan functioneren zonder tijd, wacht er een open ruimte en kunnen er wonderen gebeuren.

Mindfulness is de basis van waaruit we werken. Kort gezegd houdt dat het volgende in: je aandacht bewust richten. In het hier en nu, zonder enig oordeel. Dat betekent onder andere, dat je de realiteit zoals jij die beleeft, hoe moeilijk ook, heel bewust aanvaardt. Wij gaan ervan uit dat verandering alleen mogelijk is, door je gedachten en handelingen aandachtig waar te nemen, en al je gevoelens te omarmen. Wat onbewust was, wordt op die manier bewust en doorbreekt automatische, en soms onbewuste patronen.

Elke wandeling is uniek. We hebben allemaal soms een groter gevoel van vrijheid. Wanneer ons bewustzijn boven ons uitstijgt en de wereld om ons heen omvat. Wanneer we de stille communicatie horen vanuit de diepste delen van onszelf en vanuit het mysterie dat overal om ons heen is. Het cultiveren van deze manier van weten maakt ons tot een vollediger, voluit levend en wijzer mens. Wandelingen hebben hun wortels in een van de oudste menselijke spirituele oefeningen. Elke stap die je in vrede zet, zorgt voor het welzijn van alle wezens, dichtbij en ver weg.

Een Medicine walk is letterlijk vertaald een medicijnwandeling. Om het medicijn te ontvangen wat je ziel nodig heeft. Waarin elk wezen of natuurlijk fenomeen dat je ontmoet, een boodschap voor jou in zich kan dragen.

Welk medicijn heb je op dit moment in je leven nodig?

Je kunt een vraag of een intentie naar de Mindful Medicine Walk meebrengen. Elk onderwerp of levensthema is welkom. Vaak laten deze dingen zich zien door je intuïtie. Met andere woorden; neem je eerste gedachte!

Ik nodig je uit om bij zonsopkomst te starten, de exacte starttijd van onze wandeling is afhankelijk van het tijdstip waarop de zon opkomt.

Waar

De experience vindt plaats in de omgeving van de Warkumerwaard; één van de parels van It Fryske Gea. Het ligt vlakbij het dorp Workum aan het IJsselmeer, en is een vogelparadijs. Na je boeking ontvang je een gedetailleerde routebeschrijving. Als je andere vragen hebt, kun je ons schrijven op info@walkinbeauty.nl

Duur
6 uur

Voorbereiding

Het is handig als je stevige schoenen, een waterfles en een picknick meeneemt.