Inspiratiedag – Verbinding

We starten elke  inspiratiedag met een wandeling in de natuur. We zullen deze dag in het betoverend mooie Rijsterbos doorbrengen. Door middel van geleide meditaties en oefeningen uit de natuurcoaching en Sharing Nature, gaan we op pad met de vraag: wat wil het leven mij op dit moment laten zien?

We gaan op zoek naar de kern van waar je nu tegenaan loopt. Een verlangen. We gaan samen onderzoeken hoe je vanuit de verbinding met jezelf, de relatie aan kan gaan met de ander en de natuur. Hoe je contact kunt maken met je intuïtie en hoe je uit je hoofd en in de flow komt. Dit doen we onder andere door het maken van een stilleven met materialen die je op je pad tegen komt.

Aan het eind van de dag weet je vanuit een directe ervaring waar je nu staat. Wat je volgende stap gaat zijn, om zo steeds meer in contact te zijn met je ware natuur. Het proces van transformatie is begonnen.

De dag is inclusief een heerlijke voedzame lunch bereid door Ykje, die we op het strand van het Mirnser klif bij het IJsselmeer zullen genieten.

Wanneer: te boeken als groep in zomer en herfst van 2022

Waar: In het Rijsterbos in Gaasterland in het zuidwesten van Friesland, of in overleg in een andere bosrijke omgeving.

Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie met Durk en Ykje: 06 57334279. Je kunt je per mail aanmelden: info@walkinbeauty.nl