Inspiratiedagen in 2022 – Slow Living

met Durk en Ykje

Voor het weekend magazine ‘Meer’ van de Leeuwarder Courant werden we geïnterviewd over Slow Living. Met de vraag hoe wij gekomen zijn tot een natuurlijker en meer bewuste manier van leven. Want, Slow living is een ‘way of life’. Een kwaliteit van leven. Verbondenheid met jezelf, de mensen om je heen en de wereld waarin je leeft. Inclusief leven. Ruimte voor creativiteit en om te spelen.

Zelf een Slow Living dag in de Friese natuur beleven?

We nodigen je uit voor een inspirerende dag op de Zijn Plek in Katlijk. Je gaat zelf ervaren hoe je verschillende kwaliteiten van Slow Living in je leven kunt brengen. Door middel van natuurcoaching, wildplukken en te experimenteren met ecoprinten.

Natuurcoaching is een geweldige tool om de verbinding met de natuur te ervaren. Want in de natuur is alles aanwezig en spiegelt onze innerlijke wereld. En hier komt de kracht van Slow in beeld: we hebben ontdekt dat een voorwaarde voor bewust leven vertragen is. Dat kan een ademhaling duren, of een paar passen om mee te beginnen. Dit kan spectaculaire ervaringen teweeg brengen. 

Wij zijn dol op eetbare wilde planten. Zij staan voor vrijheid, moeiteloosheid en overvloed. Het zijn superfoods, zijn geneeskrachtig en overal te vinden. We maken een heerlijke wilde soep en pesto bij de lunch en maken zelf vitaliserend kruidenwater en thee.

 

Heel enthousiast zijn we ook over ecoprinten. Een prachtige techniek waarbij je blaadjes van kruiden, bloemen en bomen direct af kunt drukken op stof.

Je bent van harte welkom op deze inspirerende dag op een mooie plek, om zo vol energie, met nieuwe ervaringen en inzichten naar huis te gaan.

Praktische informatie

Wanneer: zondag 22 mei 2022. Inloop vanaf 10.30, we starten om 11.00 en eindigen om 17.00 uur

Waar: Bisschoplaan 12, 8455 JM Katlijk (Friesland, in de buurt van Heerenveen)

Waarde: €85,00 (inclusief vegetarische lunch)

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@walkinbeauty.nl. Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie met Durk en Ykje: 06 57334279.

De foto’s zijn gemaakt door Ilva Stoelwinder.

‘Live simply so that others may simply live’

– Mahatma Gandhi