Inspiratiedag – Healing Foods

met Ykje en Durk

Het programma van de dag
We starten de inspiratiedag met Qi gong. Dit zijn eenvoudige meditatieve oefeningen die ervoor zorgen dat je met bewuste aandacht in je lichaam aanwezig kunt zijn. Daarna ga ik jullie alles vertellen over het oogsten en de helende kwaliteiten van de wilde kruiden uit en rondom onze tuin. Om met aandacht deze superfoods te plukken begeleid ik jullie daarin met een oogst meditatie.
Vervolgens gaan we de keuken in en bereiden een heerlijke lichte lunch. Een dag zonder brood en helemaal plantaardig.
Na de lunch maken we een wandeling langs het strand van Workum aan het IJsselmeer onder begeleiding van Durk. Hij gaat een aantal natuurcoaching oefeningen met ons doen.
In de middag ga ik jullie meenemen in de kunst van desktop gardening, oftewel: kiemen. Ik ga jullie verschillende kiemen laten proeven, en natuurlijk alles vertellen over de helende kwaliteiten van kiemen. Waarna je zelf thuis kunt gaan beginnen met tuinieren : )
Voor het diner maken we een aantal bijgerechten: de prachtig gekleurde Bieten hummus, en Sweet Pea dip. Daarnaast 2 verschillende salades, met 2 verschillende dressings. Met veel eetbare bloemen en zonder olie. Natuurlijk gaan we ook Tahin saus maken en een hoofdgerecht en nagerecht. Dit stem ik af op de groente die de bioboer Trimpe uit Koudum en de groente van het seizoen van www.hofweb.nl
Als het weer het toelaat, gaan we genieten van de maaltijd in de tuin.

Wanneer: zaterdag 6 november van 11.00 tot 19.00

Waar: Bij ons thuis op de Lange Leane 2 | 8711 HK Workum

Waarde: €75,00

Je kunt je voor deze inspiratiedag aanmelden op: info@walkinbeauty.nl Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie met Ykje: 06 13938348.

Lieve Ykje en Durk,

Een week geleden mochten we die stralende dag in jullie sfeer beleven, een sfeer om helemaal te ZIJN, warm en hartelijk en open. Ykje, jij bent een bron van diep gevoeld weten over voeding en je deelt dat zo liefdevol. Het met aandacht oogsten en bereiden van de kostelijke gerechten, de mooie uitwisseling in verbinding en het samen genieten van de zuivere smaken.

Warme groet, van een dankbare Christel en tot ziens.

Christel

Ykje houdt net als ik van eten, goed eten. Ze inspireert me enorm met wat je allemaal van groentes en fruit kunt maken en vertelt ook vol enthousiasme over de gezondheidsaspecten ervan.

Lambertus

Leave Durk en Ykje, wat binne jimme een ynspiraasje foar my. Hoe simpel kin it libben wêze. Dizze dei lit dit mar wer sjen. De workshop fan Ykje back to basic en de natuurwandeling fan Durk, efkes onthaaste en je meie wer efkes bern weze. Ik ha genoaten fan dit warme gesin incl. de bern. Hoopje noch moai wat workshops te folgjen.

Anneke

Bedankt foar de noflike dei. It wie hiel ynspirerend en ik genietsje noch faaks efkes nei. Graach tot in oare kear. Leafs!

Wietske