Inspiratiedag – Aandacht

met Durk en Bas

We starten elke  inspiratiedag met een wandeling in de natuur. Deze dag zullen we doorbrengen op het strand van Workum en in het natuurgebied de ‘Warkummerwaard’. Door middel van geleide meditaties en oefeningen uit de natuurcoaching door Durk en Bas gaan we op pad met de vraag: waar wil ik nu aandacht aan geven? 

Om ergens aandacht aan te geven is het nodig om te vertragen en te verstillen. We gaan onderzoeken welke zaadjes van bewustzijn je wilt planten. Hoe je vanuit verbinding met jezelf, de relatie aan kan gaan met de ander en de natuur. Hoe je contact kunt maken met je intuïtie en hoe je uit je hoofd en in de flow komt.

Aan het eind van de dag weet je vanuit een directe ervaring waar je nu staat en wat je volgende stap gaat zijn. Om zo steeds meer in contact te zijn met je ware natuur. Aan het eind van de dag heb je een intentie gezet en je doel bepaald voor de komende tijd.

We gaan (deels) naar buiten ongeacht het weer. Het is heel fijn dat je voor kleding,  passend bij de weersomstandigheden zorgt. De dag is inclusief een heerlijke voedzame lunch bereid door Ykje.

Wanneer: Zaterdag 14 mei 2022 van 11.00 tot 17.00

Waar: Op het strand van Workum in het zuidwesten van Friesland. Na je aanmelding ontvang je een gedetailleerde routebeschrijving.

Waarde: €85,00

Nu GRATIS voor elke tweede deelnemer! Wanneer je voor jezelf een inspiratiedag boekt, mag je voor hetzelfde geld iemand uitnodigen.

Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie met Durk en Ykje: o6 57334279. Je kunt je per mail aanmelden: ykje@walkinbeauty.nl