Foodcoaching – Wat voedt mij?

met Ykje

Als je je afvraagt welke specifieke voedingsmiddelen bij kunnen dragen aan je gezondheid, en waar je nuttige informatie kunt vinden? Hoe je meer fruit en groente in je dagelijks leven kunt brengen? En hoe kruidengeneeskunde, voeding, emotioneel welzijn en spiritualiteit met elkaar verbonden zijn?

Bij Foodcoaching gaat het over het maken van gezonde voedingskeuzes en het gebruik van voedsel als medicijn. De eenvoud en puurheid van helende voeding ervaar ik als een geweldig geschenk. Ik deel mijn kennis graag, en ondersteun je naar de signalen van je lichaam te luisteren.

Ik zal je adviseren over groenten, fruit en kruiden die gemakkelijk te vinden zijn. Bij het maken van jouw voedingsplan houd ik rekening met je voedingsvoorkeuren en dingen die je niet lekker vindt, je levensstijl en persoonlijke omstandigheden. Daarnaast bevat het richtlijnen voor voedingsmiddelen die je aan je dieet kunt toevoegen en voor eten dat je misschien een tijdje kunt vermijden.

Waar

De sessies kunnen voorlopig online plaats vinden, en duren 1,5 uur. Daarna zal ik tijd besteden aan het onderzoeken van je gezondheidsvragen en je ​persoonlijk voedingsplan voltooien. Dit zal ik per e-mail naar je toesturen.

Waarde

75 euro exclusief BTW per sessie, persoonlijk voedingsplan in overleg.

Als je andere vragen hebt, kun je mij schrijven op info@walkinbeauty.nl