Back to the Basics

In Portugal woonden we met twee gezinnen, op een krachtplek in de bergen. In een ecologisch rond leemhuis en comfortable yurts. Wonen gereduceerd tot de essentie. Onze elektriciteit werd opgewekt door een windturbine en zonnepanelen, warm water verwarmd door de zon. We hadden daar niet 24/7 toegang tot allerlei voorzieningen, waardoor we uitgenodigd werden tot zelfredzaamheid en het vinden van creatieve oplossingen voor uitdagingen. Berenice en haar familie co-creëren een True nature eco retreat centrum in het zuiden van Spanje.

We creëren nu in Nederland een nieuwe, avontuurlijke plek op onze geboortegrond in Friesland. Waar de stilte hoorbaar is en de kracht van de natuur voelbaar. 

Een True Nature retreat centrum met een divers aanbod. Kleinschalig, persoonlijk en origineel. Waar we retraites als onze Ouder & Kind weken organiseren zodat gezinnen aan hun onderlinge band kunnen werken. Waarin we de innerlijke natuur de ruimte willen geven om zich te ontvouwen door middel van coaching gesprekken. Bewuste natuurervaringen met kinderen in de vorm van Sharing Nature activiteiten. Waar mensen trainingen en workshops kunnen volgen over alle aspecten van zelfvoorzienend leven. 

Heb je een suggestie voor zo’n natuurlijke en avontuurlijke plek in Friesland, waar we een nieuw paradijs vorm kunnen geven?

  • Een locatie met omringende natuur, waar een permanente woonplek op ecologische grondslag mogelijk is voor 2 families.
  • Waar onze gasten in een aantal yurts en tiny houses kunnen verblijven.
  • Waar we kleinschalig groente, kruiden en fruit (voedselbos) kunnen verbouwen.
  • Een plek voor buitenactiviteiten, een groeps- en trainingsruimte en sanitaire voorzieningen. 
  • (Mogelijkheid voor)  voor het houden van kleinvee.

Waar wij als creatieve ondernemers topervaringen in de natuur aan kunnen bieden?

We horen graag van je op info@walkinbeauty.nl

Reviews